Simpele stappen om met succes te diëten met shakes!

Diëten met shakes is populair, maar wat zijn de juiste stappen die je tot een succesvol resultaat brengen? Shakes zijn eenvoudige vervangmiddelen van maaltijden en tussendoortjes.

Je hebt ze in verschillende smaken en extreem duur zijn ze ook niet meer. Zowel huismerk als grote merken doen het zelfde werk.

Namelijk jou het gevoel geven dat je gegeten hebt. Dieet gaat beter met een volle maag. En toch moet je opletten met shakes. Lees de volgende tips door, als je een shake dieet wilt proberen.

Stap 1: verwar shakes niet met water

De shake is niet om dorst te lessen. Als je niet uitkijkt, droogt je lichaam uit en zijn de gevolgen ernstig. Dus doe je een shake dieet, drink zeker 2 liter water per dag. Vooral in de zomermaanden is het verstandig om zelfs meer te drinken.

Stap 2: vervang niet ieder maaltijd

Shakes bevatten eiwitten. Als je alle maaltijden vervangt door een eiwitshake komt dit niet ten gunste van je nieren. Verwaarloos je gezondheid niet, omdat je per se wilt afvallen.

Hiernaast is het erg moeilijk om op gewicht te blijven wanneer je gewend bent om elke maaltijd te vervangen. Je komt per direct weer aan als je begint met eten. Dus vervang maximaal 1 maaltijd en 1 tussendoortje per dag. Diëten met shakes is eenvoudig als je maar aan de regels houdt.

Stap 3: maak je eigen shakes

Een blikje uit de supermarkt of drogist is erg gemakkelijk, maar zelf maken is lekkerder en je kunt blijven combineren. Je kunt in de zomer heerlijke milkshakes maken waar je niet eens van aankomt.

Variëren maakt het leuker om te blijven werken met shakes. Op den duur worden de standaard smaken eentonig en ga je toch zoeken naar meer, wat het dieet verpest. Koop een potje eiwitpoeder, soja melk en wat vruchten. Je mag zelfs een bakje vanille ijs nemen met zoetstoffen. Mix deze met elkaar en je hebt de heerlijkste light milkshakes. Zeer goed als tussendoortje als je wilt diëten met shakes.

Afslanken kan op verschillende manieren. Er zijn duizenden dieet voorbeelden op het internet beschikbaar. Het grootste nadeel is dat je bijna niets mag eten en alles wat je mag eten is meestal niet zo smakelijk.

Bij een dieet gebaseerd op shakes is dit anders. Door de eiwitten, die er in worden verwerkt krijg je niet snel honger. Ideaal middel voor als je echt veel moet afslanken en moeite hebt met niet eten. Tevens kan je de shake zelf op smaak brengen door ingrediënten toe te voegen.

Dit zijn vooral de twee grootste voordelen van diëten met behulp van shakes, dus het is zeker de moeite waard om het te proberen.

Plaats een reactie