Afslanken met het Southbeach dieet?

Het South beach dieet wordt ook wel het dieet van de sterren genoemd. Veel bekende artiesten hebben dit dieet uitgeprobeerd en zijn hiermee succesvol afgevallen.

Het is een snelwerkend dieet. Hierdoor erg toepasbaar in het leven van een ster, dat gepast en ongepast moet aankomen en moet afvallen.

Zij hebben hun doel bereikt, nu jij nog! Lees verder en ontdek hoe je in korte tijd blijvend kunt afvallen.

Hoe werkt het

Het Southbeach dieet bestaat uit drie fasen. In de eerste fase is het de bedoeling om het metabolisme in het lichaam te activeren en snel af te vallen. De tweede fase is vooral bedoeld om tot ideaal gewicht te komen.

In de derde fase stabiliseer je. De bedoeling is dat je op ideaal gewicht blijft. Ook na het dieet. Dit is een koolhydraatarm, maar tevens een eiwitrijk dieet. Vooral in de eerste paar weken.

Fase 1: veel afvallen

De eerste fase duurt 2 weken. Houd het hier ook echt bij. Je valt in deze twee weken tot 7 kilo af. Het is de bedoeling, dat je alleen kip, vlees, vis en schaaldieren eet. Geen extreme porties. Daarnaast mag je onbeperkt groente.

Aardappelen tellen niet mee als groente en zijn gedurende de eerste fase verboden, net als rijst, pasta en fruit. Koolhydraten worden streng beperkt. Deze stimuleren namelijk de vetaanmaak.

Fase 2: bereik ideaal gewicht

Fase twee gaat door tot je het ideale gewicht het bereikt. Je mag nu kleine porties fruit eten, naast je dagelijkse menu uit fase 1. Ook mag je wat pasta en rijst nemen bij je maaltijden. In je eetschema staat precies hoe groot de porties in fase twee mogen zijn. Overdrijf het dus niet. Je valt nu maximaal 1 kilo per week af.

Fase 3: blijf op gewicht

Wanneer je op ideaal gewicht zit, moet je daar ook blijven. Het jojo-effect is niet waar je op zit te wachten. Dus gaat fase drie in. Je past nu het Southbeach dieet toe in je leefstijl. Neem 1 keer in de week een proteïnedag. Een dag zonder koolhydraten.

Zo blijf je altijd in balans. Uiteraard is het ook noodzakelijk om in beweging te blijven. Let op je voeding, ga zeker niet in eens alles eten en drinken. Maak gebruik van de recepten die je tijdens je dieet hebt geleerd. Zo blijf je zeker op gewicht.

De sterren zijn je voor geweest. Het is nu jouw beurt. Ook jij kunt binnen enkele weken kilo’s lichter worden. Je hoeft hier niet eens voor te sporten.

Met minimale beweging vliegen de kilo’s eraf. Je kunt lekker blijven eten. Probeer de speciaal samengestelde menu’s uit. Ontdek dat dieet ook lekker eten kan betekenen.

Het Southbeach dieet kan weleens jou leven veranderen.

Plaats een reactie