3 Kilo afvallen!

3 kilo afvallen in 3 dagen is zeer eenvoudig met het 3 dagen dieet. Je volgt een standaard menu van drie dagen. Alles staat vast. Je doet precies van het menu van je vraagt en valt af. Houd je zeker aan de regels.

Het is een versneld dieet programma om binnen zeer korte tijd af te vallen. Zo garandeert dit dieet minimaal 3 kilo afvallen in 3 dagen.

Ga zeker niet meer of minder eten, het aantal calorieën en benodigde vetten en mineralen zijn al van te voren berekend. Je hoeft daar zeker geen zorgen om te maken. Je doel is 3 kilo afvallen in 3 dagen en daar ga je voor.

Inhoud van dit artikel

Dag 1: starten 3 kilo afvallen in 3 dagen

Kies voor jezelf een haalbaar periode om te diëten. 3 kilo afvallen in 3 dagen is eigenlijk heel gemakkelijk. Bekijk je driedaags menu goed en doe je boodschappen. Koop zeker niet meer dan je nodig hebt.

Alle recepten staan duidelijk op je lijstje. Dag 1 start met het volgend ontbijt; 1 geroosterde boterham (bruin) met twee eetlepels pindakaas als beleg. Een halve grapefruit als fruit. Je mag onbeperkt thee en koffie drinken, zolang je geen suiker toevoegt.

Tijdens de lunch neem je weer een bruine boterham met 62 gram tonijn op water als beleg. Het avondmaal is uitgebreider. Je neemt 94 gram kipfilet die je bijvoorbeeld wokt. Als groente mag je 115 gram sperziebonen en 125 gram gekookte bieten. Je mag zelfs een toetje. 115 gram vanille ijs en een appel. Gezien het menu is 3 kilo afvallen in 3 dagen niet zo vervelend.

Dag 2: Menu varieert

Je neemt een bruine boterham en een hardgekookt eitje voor het ontbijt. Ook mag je nu een halve banaan. In de middag eet je ongeveer 5 crackers. Je kunt hierbij 115 gram kwark of cottage cheese nemen. Tijdens het avondeten bestaat je menu uit 3 worstjes uit een blik en 125 gram broccoli, 55 gram wortels als groente. Het toetje is een halve banaan en 60 gram vanille ijs.

Dag 3: Einde dieet

Nog een dag. Je dieet voor 3 kilo afvallen in 3 dagen is bijna voorbij. Dit staat vandaag op je menu. Ontbijt: 5 crackers en cheddar cheese, daarnaast een appeltje. Voor de lunch mag je een geroosterde bruine boterham met een gekookt eitje. Goed blijven drinken.

Je mag thee en koffie zonder suiker. De avondmaaltijd is je afsluiter van je dieet. Je eet 200 gram tonijn met als groente 200 gram bloemkool en 200 gram wortelen. Toetje is een bolletje vanille-ijs. Morgen ochtend zal je versteld staan als je op de weegschaal staat. 3 Kilo afvallen in 3 dagen is je gelukt.

Plaats een reactie