Eiwitdieet, zo kun je 10 kilo afvallen ermee!

eiwitdieetWanneer jij verstandig met het eiwitdieet om gaat kun je 10 kilo of meer afslanken. Eiwitten zorgen namelijk voor een aantal fantastische dingen.

Lees dit artikel goed door en je ontdekt waarom je vandaag nog moet starten met het eiwitdieet, wanneer je het beste kunt eten, hoeveel je moet eten en wat je allemaal moet eten.

Inhoud van dit artikel

Het eiwitdieet zorgt voor een verhoogde verbranding

Eiwitten zorgen voor een verhoogde verbranding. Dit is wetenschappelijk uitgezocht. Het komt omdat eiwitten moeilijk te verteren zijn. Moeilijker dan trage koolhydraten of onverzadigde vetten.

Daarnaast zorgt het eiwitdieet er ook voor dat je genoeg eiwitten hebt om je spierweefsel te voeden. Meer spierweefsel is een nog snellere verbranding, dit komt weer omdat spierweefsel veel energie verbruikt. Het moet immers gevoed en hersteld worden.

Het is dus erg verstandig van jou als je vandaag nog start met het eiwitdieet. Waar veel mensen de fout mee ingaan is dat zij alleen eiwitten nemen tijdens dit dieet. Dit is absoluut niet de bedoeling.

Naast de focus op het nemen van eiwitten zijn trage koolhydraten en onverzadigde vetten ook belangrijk voor je lichaam. Zonder deze stoffen gaat het nooit goed komen.

Zelf volg ik al jaren het eiwitdieet. Voor 60 tot 70% bestaat mijn voeding uit eiwitten en voor 30 tot 40% uit trage koolhydraten en vetten. Of het ook zo goed bij jou gaat werken dien je natuurlijk zelf te testen.

Neem Geen Bewerkte Voedingsmiddelen!

Als je veel succes wilt behalen met het eiwitdieet is het belangrijk dat je geen bewerkte voedingsmiddelen neemt. Deze bewerkte voedingsmiddelen zitten namelijk vol met suikers, vetten en ander ongewenste stoffen.

Dit doen fabrikanten om het product lekker te maken en langer houdbaar. Ook al word het nog op tv als gezond aangeprezen, neem het gewoon niet!

Voedingsmiddelen die rechtstreeks uit de natuur komen zijn nog altijd het gezondste voor je! Deze voedingsmiddelen zijn namelijk niet bewerkt met extra stoffen.

Deze Voedingsmiddelen Zijn Allemaal Gezond Voor Je En Kun Je Nemen Tijdens Het Eiwitdieet

Er zijn echt een hoop voedingsmiddelen die je kunt nemen tijdens dit speciale dieet. Hier een overzichtje:

Appels, kiwi’s, tomaten, paprika’s, champignons, sla, spinazie, broccoli, mango’s, uien, olijven, olijfolie, kokosolie, zonnebloemolie, water, haring, makreel, zalm, kabeljauw, kipfilet, kipfilet plakjes, kalkoenfilet, aardbeien.

Achterop de verpakking kun je kijken wat er allemaal in het product zit. Op de website calorielijst.nl kun je ook ver komen!

Op Deze Delen Van De Dag Kun Je Het Beste Een Maaltijd Nemen:

Het is verstandig om tijdens het eiwitdieet op verschillende tijden te eten. In de ochtend, middag, avond neem je een grote maaltijd en daartussen in en na de laatste grote maaltijd neem je tussendoortjes.

Op deze manier zorg je voor een extra verhoogde verbranding. Je stofwisseling merkt zo dat er genoeg voedingstoffen binnenkomen waardoor het sneller gaat werken.

Dit was het einde van dit artikel over het eiwitdieet. Heb je vragen, dan kun je deze hieronder stellen. Meer over info op: afvallendieet afvallenexpert.nl

Plaats een reactie